Wat is de Kesher Cursus?

Welkom bij de Keshercursus

(Een project van Christian Friends of Israel)

De Keshercursus gaat uit van de stichting Christian Friends of Israel Nederland (verkort C.F.I. Nederland). De cursus is ontwikkeld door Christian Friends of Israel Engeland, in samenwerking met de Messiasbelijdende Joodse beweging in Israël.

We hopen dat u veel voordeel heeft van deze cursus. Toch willen wij u aanmoedigen om het materiaal te delen met anderen, dat is waarom deze Keshercursus is ontwikkeld. Wij weten dat JHWH / God het op uw hart heeft gegeven dat u zich verder wilt verdiepen in Zijn Woord. U zult hierdoor meer inzicht krijgen, meer begrip van wat er zich afspeelt in het Midden Oosten, maar vooral zult u het innerlijke gevoel ervaren dat er veel meer is, dan u nu al weet.

De cursus heb ik als zeer geloofsopbouwend ervaren, doordat de Joodse oorsprong van de Bijbel veel duidelijker wordt en de betekenis van de bijbelverhalen ook veel begrijpelijker.

Ondersteun Christian Friends of Israel

Logo CFI NederlandHet is onze wens dat u dit met anderen zult delen, zodat ook zij zullen worden aangemoedigd om het werk van Christian Friends of Israel ondersteunen. We zouden u erg dankbaar zijn als er hiervoor een kans zou ontstaan. Misschien in de laatste sessie, waar we nadenken over wat ons antwoord kan zijn om het onderwijs van deze Keshercursus verder te brengen.

Wanneer u eenmaal de cursus afgerond hebt en opmerkingen over de cursus hebt, laat het ons weten en bel/email ons. We zijn altijd blij om suggesties te horen voor verbetering.

Wij hopen dat u zult genieten van de Keshercursus en zult groeien in uw kennis van het Christelijke geloof.

Zelf een cursus organiseren

Mocht u ook een cursus willen organiseren of heeft u al een groep en krijgt u het op uw hart dit te organiseren, vraag het ons en wij begeleiden u hiermee. U ontvangt dan van ons een handleiding waarmee u een Keshercursus kunt organiseren. Lesboeken kunnen worden verkregen bij Christian Friends of Israel Nederland. U vindt er alles in wat u nodig hebt om een ​​reeks bijeenkomsten te organiseren, hetzij in uw huis of in een andere omgeving.

Mocht u na ontvangst van uw certificaat uw kennis en wetenschap over Israël en de toekomst met anderen willen delen, dan nodigen wij u uit om u nu al op te geven om docent te worden. Wij begeleiden u dan naar het docentschap toe.

Wilt u zich aanmelden?

Zoek een cursus bij u in de buurt en schrijf u direct in! Direct aanmelden

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Keshercursus?
Bekijk de folder