Media and Development

Media and Development Kesher Project

Multimedia / Print / Electronic Media

Dit is een reikweidte naar de kerk in de Natiën door onderzoek naar middelen door middel van elektronische technologie en geeft ons de gelegenheid om veel meer mensen te bereiken met de waarheid van Gods Woord over Israël en het Joodse volk. Yeshua (Jezus) leefde als een Jood en nam deel aan de Joodse gemeenschap.
Hij zal terugkeren naar Jeruzalem en heersen en regeren vanuit deze Stad.

Er is een grote behoefte aan onderwijs om Christelijk antisemitisme en vervangingstheologie tegen te gaan. CFI levert audio-visuele hulpmiddelen, cd’s, dvd’s, bedienings-video’s, een kwartaalblad (For Zion’s Sake), maandelijkse elektronische publicaties zoals OnWatch, Watchman’s Prayer Letter, Israel News Digest en de Wall Of Prayer, tweemaandelijkse publicaties evenals Emergency Alerts.

Onze wereldwijde website op: www.cfijerusalem.net is beschikbaar en onze woordvoerders reizen wereldwijd om Gods Woord te onderwijzen met betrekking tot de Kerk en Israël. Jaarlijks worden conferenties gehouden in Jeruzalem om diepgaand onderwijs te geven over onderwerpen die verband houden met de doelstellingen van de bediening aan pelgrims in Israël.

 

Notificatie bij een nieuwe nieuwsbrief?

U krijgt een RSS notificatie wanneer er een nieuwe nieuwsbrief voor Media and Development is.
Direct aanmelden

Project nieuwsbrieven

    Geen nieuwsbrieven voor dit project